top of page
Used Books

Έρωτες και Βαμπίρ part 2

Σε συνέχεια του πρώτου άρθρου Έρωτες και Βαμπίρ πάμε να δούμε ακόμα μερικά βιβλία με τα αγαπημένα μας πλάσματα της νύχτας.


Αγαπημένος τίτλος: Το Κάλεσμα του Αίματος

Ο Ίαν Μπιουκάναν νιώθει από πάντα το βαθύ, αδιαπέραστο σκοτάδι που κατοικεί στα βάθη του είναι του . Αλλά είναι αποφασισμένος να ζήσει μια «κανονική» ζωή, μη δίνοντας σημασία στα ταραγμένα όνειρά του, όπου υποκύπτει στους πιο άγριους, ανομολόγητους πόθους... Ώσπου ένα μέντιουμ, η Μόλι Στράτον, έρχεται να τον βρει, υποστηρίζοντας ότι μοιράζεται τους αισθησιακούς εφιάλτες του.

Η μικροκαμωμένη Μόλι έχει ακόμη και τα σημάδια στο κορμί της που αποδεικνύουν τα λεγόμενά της. Και του μεταφέρει επίσης ένα μήνυμα από τη νεκρή μητέρα του: ένας εχθρός πλησιάζει. Και είναι καιρός πια να ξυπνήσει το πλάσμα που κοιμάται μέσα στον Ίαν. Ένα πλάσμα με ασίγαστη πείνα, που είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας. Αλλά αν δεν καταφέρουν να το ελέγξουν θα τους παρασύρει και τους δυο στον όλεθρο...



Αγαπημένος τίτλος:Η Σκοτεινή Πλευρά της Τζέσικα (Διλογία)

Η Τζέσικα Πάκγουντ είναι μια συνηθισμένη Αμερικανίδα έφηβη της Πενσιλβάνια. Παρότι μεγαλώνει με τρελούτσικους γονείς (την ανθρωπολόγο καθηγήτρια πανεπιστημίου μαμά και τον οικολόγο, φανατικό χορτοφάγο και δάσκαλο της γιόγκα μπαμπά), και μάλιστα γνωρίζει ότι την υιοθέτησαν βρέφος από τη Ρουμανία, όταν πέθαναν οι βιολογικοί της γονείς, μέλη κάποιας μυστικής σέκτας, πατάει γερά στη γη, απορρίπτοντας ό,τι δεν αποδεικνύεται με την επιστήμη ή έστω με τη λογική.

Κατά συνέπεια, όταν εμφανίζεται ο ακαταμάχητος, μυστηριώδης Λούκιους Βλαντέσκου και συστήνεται ως Ρουμάνος πρίγκιπας βαμπίρ και μέλλων σύζυγός της, αμφισβητεί κι αυτόν και τους γονείς της με πείσμα. Αλλά πρέπει να τηρήσουν τη συμφωνία μόλις ενηλικιωθεί εκείνη, διαφορετικά οι δύο πανίσχυρες οικογένειές τους θα επιδοθούν σε μια νέα πολεμική σύγκρουση για την εξουσία.


Αγαπημένος τίτλος:Vampire Academy (Σειρά)

Η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ δεν είναι ένα οποιοδήποτε σχολείο – είναι ένα κρυφό μέρος όπου βαμπίρ εκπαιδεύονται στη χρήση μαγείας και έφηβοι, που είναι άνθρωποι κατά το ήμισυ, εκπαιδεύονται για να τους προστατεύουν. Η Ρόουζ Χάθαγουεϊ είναι φύλακας της καλύτερής της φίλης Λίζα, της πριγκίπισσας των βρικολάκων. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, τις σέρνουν πίσω στον Άγιο Βλαντιμίρ – εκεί όπου παραμονεύει ο απόλυτος κίνδυνος. Η Ρόουζ και η Λίζα μυούνται στον απαγορευμένο έρωτα, στο ανελέητο κοινωνικό παρασκήνιο της Ακαδημίας και στις ακατονόμαστες βραδινές τελετουργίες. Όμως πρέπει να είναι προσεκτικές, γιατί τα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα


Αγαπημένος τίτλος: The Vampire's Kiss (Μόνο στα αγγλικά)

An ancient evil. An unholy alliance. An eternal love.

William Dark is a monster--a vampire who feeds on blood and fear. He is exactly what Savannah Daniels needs.

A year ago, Savannah's twin brother and his wife were brutally murdered. Savannah swore a vow of vengeance against the man, the beast, that killed them. A beast that is now after her. And the only way to stop him is to give up her human life. Can she convince William Dark, the most dangerous vampire on the East Coast, to transform her?

Savannah and William enter into an unholy alliance: he will change her and see that she receives her justice. In return, she must be his companion, his mate, for eternity.

But Savannah soon realizes that there is more at stake than just her life. Because once she tastes William's kiss, she knows that she may be in jeopardy of losing her heart as well.

Seduction has a dark power all its own. Should she trust a man who claims to have no soul?


Αγαπημένος τίτλος:Vampire Kisses (Σειρά - Manga)

Μια πρωτότυπη ιστορία αγάπης που γεννιέται στις σκιές και μεγαλώνει στο σκοτάδι! Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν τον τίτλο Vampire Kisses: Δεσμοί Αίματος, το πρώτο βιβλίο μιας μοναδικής σειράς manga, διασκευή της ομότιτλης bestseller νεανικής σειράς μυθιστορημάτων της Ellen Schreiber. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται η γλυκιά γκοθ έφηβη Ρέιβεν και ο γοητευτικός βρικόλακας φίλος της Αλεξάντερ είναι άλλη μια αναποδιά στο σκοτεινό τους ειδύλλιο. Όμως μια ζοφερή σκιά καλύπτει τον ανέφελο ορίζοντα της σχέσης τους, όταν η Ρέιβεν και ο Αλεξάντερ ανακαλύπτουν τέσσερις φρεσκοσκαμμένους τάφους με άδεια φέρετρα. Λίγο αργότερα, μια παρέα νεαρών βρικολάκων κάνει την εμφάνισή της στο μοναχικό νεκροταφείο της πόλης και ο Αλεξάντερ με έκπληξη ανακαλύπτει πως αυτή η αλλόκοτη συντροφιά έχει ως αρχηγό της τον αιμοδιψή εξάδελφό του, τον Κλοντ Στέρλινγκ. Είναι τρομερό! Ο Κλοντ και η ανατριχιαστική συμμορία του μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν στο ζευγάρι - ειδικά όταν η Ρέιβεν τους συναντά μέρα μεσημέρι σε ένα εντελώς ανέλπιστο μέρος. Γιατί εμφανίστηκαν και τι αναζητούν ο Κλοντ και οι παρείσακτοι φίλοι του στο Ντάλσβιλ;

Θα επιστρέψω με part 3

-Alex Merian

28 views0 comments
bottom of page